Over ons


Er zijn heel verschillende redenen om te gaan sporten, zoals lekker gezond blijven of een beetje afvallen. Maar wist jij dat lichaamsbeweging ook jouw emotionele en mentale gezondheid ten goede komt? Lichaamsbeweging is dan ook een zeer krachtig ‘medicijn’ te noemen.

De positieve effecten van sporten

Sporten heeft niet alleen het vermogen om mentale en fysieke stress te verminderen, maar laat je ook beter slapen en schenkt je meer zelfvertrouwen. Actieve lichaamsbeweging (zeker wanneer je een dagje ouder wordt) stimuleert verder je cognitieve functie en geeft jou daarnaast ook nog eens een boost van geluk!

Plus als we sporten, wordt onze bloedstroom verhoogd, waardoor er zuurstof en voedingsstoffen naar onze spieren worden getransporteerd waardoor we ons zo een stuk energieker en alerter worden. Kortom, je bent door te fijn sporten op weg naar een betere gezondheid en een verhoogd welzijn!

Het doel van More than Squats

Wij van More than Squats zijn er hier speciaal voor jou om jouw actieve en (mogelijk) sportieve leven te ondersteunen, begeleiden en inspireren.

Je vindt hier om deze reden allemaal nuttige informatie over de verschillende mogelijke sporten, sportscholen om deze lichaamsbeweging in groepsverband te beoefenen, en additionele oefeningen om deze hiernaast thuis uit te oefenen. Of oefeningen om in het geheel een sportplan thuis of buiten in jouw thuisomgeving  uit te voeren.

We willen jou graag helpen om sportief te blijven. We hopen dat jij daarom gebruikmaakt van alle bronnen van More than Squats: van onze informatieve blog pagina’s tot de aanvullende partner links om daar ondersteunende producten en services te vinden.

Ons motto van succes

Ze zeggen wel eens dat elk persoon tenminste één motto voor succes zou moet hebben. Welnu, ons motto is: toewijding + motivatie + More than Squats = sportief succes!

Succes heeft naar ons idee een behoorlijk simpele formule: door lekker te gaan sporten zal je via jouw sportieve welzijn een behoorlijk positief gevoel krijgen om zo een heel aangenaam en energierijk leven te kunnen leiden.

We bedanken jullie allemaal voor de aanwezigheid op onze sportieve goed gevoel website en wensen jullie elk etmaal weer een gezonde dag toe,

Groeten van het More than Squats sport en welzijn team!